Ramazan’ın bereketi Metro Türkiye’nin Ramazan erzak paketlerinde...

Özel fiyatları ve 4 farklı seçeneğiyle Ramazan erzak paketleri Metro Türkiye mağazalarında.

Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da gıda analizleri ve denetimlerden geçerek Metro Türkiye raflarına geldi. Müşteriler iftar ve sahurda lezzetli sofralar için Metro Türkiye mağazalarında 70 farklı parametrede analiz ve denetimlerden geçen ürünler ile hazırlanan 4 çeşit Ramazan erzak paketini özel fiyatlarla tercih edebiliyor.

Basın Bültenimiz

30 yılı aşkın süredir Türk mutfağına sahip çıkma ve gelecek nesillere aktarma amacı ile çalışmalarını sürdüren Metro Türkiye, müşterilerini her zaman güvenilir ve kaliteli ürünler ile buluşturuyor, raflarındaki 40 bin çeşit ürün ile tüketicilere en iyi fiyat-performans ilişkisi sunmaya devam ediyor. Metro Türkiye bolluk ve bereketin daha da anlam kazandığı Ramazan ayına özel, ülkemizin dört bir yanında birbirinden leziz iftar ve sahur sofraları hazırlığındaki müşterileri için özel fiyatlı erzak paketlerini bu yıl dört farklı seçenekle tüm mağazalarında sunmaya başladı.

Gıda güvenliği ve kaliteden taviz vermeyen ve bu konuda öncü projeler gerçekleştiren Metro Türkiye, Ramazan ayına özel hazırladığı erzak paketlerinin tamamında sadece akredite laboratuvarlarda 70 farklı parametrede gerçekleştirdiği 400’den fazla analiz ve hijyen denetimlerinden geçmiş ürünlere yer veriyor.

Metro Türkiye raflarındaki kahvaltılıklardan iftariyeliklere, şarküteri ürünlerinden bakliyatlara, un, yağ, tuz gibi temel gıda ürünlerinden iftar sonrası içilen çay ve kahveye kadar Türk mutfağının vazgeçilmez ürünlerinin yer aldığı Ramazan erzak paketleri, ihtiyaca yönelik olarak 144,90 TL’den 349,90 TL’ye kadar geniş bir aralıkta, 4 farklı çeşitte sunuluyor.

Ramazan Erzak Paketi 1

13 çeşit ürün içeren Ramazan erzak paketi; 1 L Aro Ayçiçek Yağı, 1 kg Aro Un, 1 kg Torku Toz Şeker, 500 g Aro Spagetti Makarna, 500 gr Aro Arpa Şehriye, 200 g Cem Sele Zeytin (351-380), 1 kg Aro Kırmızı Mercimek, 1 kg Aro Nohut, 1 kg Torku Pilavlık Bulgur, 750 g Aro İyotlu Sofra Tuzu, 500 g Ofçay Binbirdem Siyah Çay, 830 g Aro Domates Salçası, 1 kg Aro Pilavlık Pirinç ürünlerinden oluşuyor.

Fiyat: 154,90 TL (KDV dahil)

Ramazan Erzak Paketi 2

20 çeşit ürün içeren Ramazan erzak paketi; 2 L Aro Ayçiçek Yağı, 2 kg Sinangil Un, 1 kg Torku Toz Şeker (2 adet), 500 g Arbella Burgu Makarna, 500 g Arbella Kalem Makarna, 500 g Arbella Arpa Şehriye, 500 g Arbella Tel Şehriye, 400 g Cem Sele Zeytin (411-460), 1 kg Tat Kırmızı Mercimek, 1 kg Tat Nohut, 1 kg Torku Pilavlık Bulgur, 750 g Billur İyotlu Sofra Tuzu, 500 g Ofçay Binbirdem Siyah Çay, 830 g Aro Domates Salçası, 180 g Çokokrem Fındık Kreması, 2 kg Tat Pilavlık Pirinç, 500 g Arbella İrmik, 750 g Torku Küp Şeker, 51 g Bizim Çorba - Şehriyeli Tavuk, 80 g Bizim Çorba – Ezogelin ürünlerinden oluşuyor.

Fiyat: 279,90 TL (KDV dahil)

Ramazan Erzak Paketi 3

22 çeşit ürün içeren Ramazan Erzak Paketi; 2 L Kırlangıç Ayçiçek Yağı, 1 L Kırlangıç Ayçiçek Yağı, 2 kg Söke Un, 1 kg Torku Toz Şeker (2 adet), 500 g Arbella Burgu Makarna, 500 g Arbella Kalem Makarna, 500 g Arbella Arpa Şehriye, 500 g Arbella Tel Şehriye, 500 g Marmara Birlik Doğal Salamura Siyah Zeytin (381-410), 1 kg Reis Kırmızı Mercimek, 1 kg Reis Kuru Fasulye, 1 kg Torku Pilavlık Bulgur, 750 gr Billur İyotlu Sofra Tuzu, 500 g Ofçay Sevene Siyah Çay, 830 g Tukaş Domates Salçası, 2 kg Reis Osmancık Pirinç, 500 g Arbella İrmik, 750 g Torku Küp Şeker, 51 g Bizim Çorba - Şehriyeli Tavuk, 80 gr Bizim Çorba - Ezogelin, 180 g Çokokrem Fındık Kreması, 50 g Kuru Kahveci Mehmet Efendi Türk Kahvesi ürünlerinden oluşuyor.

Fiyat: 349,90 TL (KDV dahil)

Ramazan Erzak Paketi 4

7 çeşit ürün içeren Ramazan Erzak Paketi; 500 g Bahçıvan Süzme Peynir, 420 g Bahçıvan Dilimli Beyaz Peynir, 400 g Bahçıvan Tost Peyniri, 180 g Pınar Şölen Isıl İşlem Görmüş Sucuk, 60 g Pınar Aç Bitir Macar Salam, 200 g Hurmacıgil Deglet Nour Tunus Hurma, 200 g Cem Yeşil Zeytin ürünlerinden oluşuyor.

Fiyat: 144,90 TL (KDV dahil)